AQUEST CONCERT PERTANY A:
ELS CONCERTS DE L´ESTIU AL POBLE ESPANYOL 2010

VEURE PROGRAMACIÓ
ELS CONCERTS DE L´ESTIU AL POBLE ESPANYOL 2010

TheProject | CONCERTS | PEREZA + 84

ESPECTACLE REALITZAT (2010)

PEREZA + 84

DATA

Dissabte, 17 de juliol

LLOC

Poble Espanyol, 21 h.

PREU

28 i 38 €

A la lliga de les radiofórmules i els discos de platí no hi ha cap altre nom tan fidel als postulats del rock´n´roll com Pereza. El cinquè disc en estudi d´aquest grup bicèfal de Barajas es titula Aviones. Fa temps que ja volen molt alt, però no va ser fàcil. Abans que el públic massiu els enlairès van haver de picar pedra en bars de tota mena. Tocar i tocar ... La incendiària energia dels seus directes era un secret a veus quan van debutar el passat 2001. Després de diversos treballs sota la batuta del sol.licitat Nigel Walker, l´any passat van arribar a la majoria d´edat amb el seu cinquè disc d?estudi. Els propis Leiva i Rubén van afrontar amb èxit el repte de autoproduïr-se i, per si fos poc, s´han involucrat fins als moll de l´os en l´aclamat darrer disc de Sabina. Ara són ells els que donen l´alternativa a altres noms, i en aquesta ocasió actuaran precedits del grup novell 84. Amb el rock´n´roll com irrenunciable estil de vida.

IMPORTANTE: Este concierto sólo está a la venta a través de Servicaixa. IMPORTANT: Aquest concert només està a la venda a través de Servicaixa.

CONCERTS RELACIONATS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS