AQUEST CONCERT PERTANY A:
ELS CONCERTS DE L´ESTIU AL POBLE ESPANYOL 2010

VEURE PROGRAMACIÓ
ELS CONCERTS DE L´ESTIU AL POBLE ESPANYOL 2010

TheProject | CONCERTS | ERYKAH BADU

ESPECTACLE REALITZAT (2010)

ERYKAH BADU

DATA

Diumenge, 18 de juliol

LLOC

Poble Espanyol, 21.30 h.

PREU

45 i 60 €

Durant l´última dècada, Erykah Badu ha emergit no només com una força major dintre de la indústria musical, sinó també com una reconeguda emprenedora d´actes humanitaris. El seu àlbum debut, Baduizm (1997), ara considerat un punt de referència de la música r´n´b, va arribar al disc de platí cinc vegades. Amb la seva singular veu, brillant consciència i compromís amb la comunitat, Erykah ha elevat el seu ésser sobre la frivolitat del firmament artístic i s´ha aferrat a una filosofia única i personal. El seu registre vocal evoca la textura i el color de Billie Holiday, Diana Ross i Chaka Khan mentre que, alhora, manté la seva empremta sonora personal. A l´escenari del Poble Espanyol presentarà el seu últim i recent treball discogràfic, New Amerykah pt.2 (Return of the Ankh) (2010), publicat per l´històric segell Motown.

IMPORTANT: Aquest concert no s´inclou a la promoció del Club The Project/Amics del Jazz. IMPORTANTE: Este concierto no se incluye en la promoción del Club The Project/Amics del Jazz.

WEB DE L´ARTISTA

Web

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS