AQUEST CONCERT PERTANY A:
18 FESTIVAL DE GUITARRA DE BARCELONA - 2007

VEURE PROGRAMACIÓ
18 FESTIVAL DE GUITARRA DE BARCELONA - 2007

TheProject | CONCERTS | VICENTE AMIGO

ESPECTACLE REALITZAT (2007)

VICENTE AMIGO

DATA

Dijous, 22 de març

LLOC

Palau de la Música, 21.00 H.

PREU

de 18 a 45 €

Definir musicalment a Vicente Amigo representa tot un desafiament: ?Profundament flamenc, es mostra arriscat en la investigació i recreació de noves formes a través de melodies i falsetas d?enorme originalitat. Modern també en els arranjaments harmònics i amb un domini absolut de l?estructura rítmica, es pot permetre el luxe de qualsevol línea expressiva sense perdre gens de compàs, arribant inclús a mesclar en un sol tema pals de diferent ritme amb una naturalitat increïble. I tot això amb un llenguatge clar i un discurs intel·ligible. Un toc pulcre i precís, temperat i serè, una delícia de cordes amoroses que recreen la bellesa i deixen escoltar els silencis?? (Diari de Cadis). Un laberint d?emoció, melodies i ritme del qual la seva guitarra coneix tots els racons.
Vicente Amigo, guitarra José Manuel Hierro, segunda guitarra Patricio Cámara, percusión Francisco González, percusión Blas Córdoba, voz Antonio José Ramos, bajo José María Sánchez, teclados

WEB DE L´ARTISTA

Web oficial de Vicente Amigo

TAGS

NOTICIES RELACIONADES

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS