CONTACTE

TheProject
Pots contactar-nos completant el següent formulari.
Intentarem respondre el teu missatge com més aviat millor.
* Camps obligatoris

L'informem que les dades personals obtingudes mitjançant aquest formulari, així com la seva adreça de correu electrònic, han estat incorporades a un fitxer del qual és responsable TheProject Music Company S.L., amb la finalitat d'atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada amb l'entitat que pogués ser del seu interès.

TheProject Music Company S.L. es compromet a utilitzar les dades recollides mitjançant aquest formulari, amb la finalitat anteriorment esmentada.

L'interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula.

L'enviament de les dades implica l'acceptació de les clàusules exposades.

Si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició en els termes que estableix la Regulación General de Protección de Datos de la Unión Europea, pot fer-ho a la següent adreça: TheProject Music Company S.L., Av. Diagonal, num. 482, piso 2º 2ª 08006 Barcelona.

OFICINES

Diagonal, 482, 2º 2ª
08006 Barcelona

Tel..: 93 481 70 40
Fax: 93 481 70 41
E-mail: theproject@theproject.es

QR Code TheProject
¿Tens un lector de códis QR?
Agafa les nostres dades amb un click.

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar