TheProject | Festivals | DE CAJÓN! FESTIVAL FLAMENCO DE BARCELONA 2011

DEL 3 DE GENER AL 25 DE MARÇ

Tots els festivals amb història van trobant-se a si mateixos edició rera edició. De Cajón! arriba ja a la sisena amb un programa que configura la seva personalitat. Versàtil i àmplia, fidel al nom amb què el vàrem batejar. És sabut que el cajón no va entrar en el flamenc fins a principis dels anys 80, quan Paco Lucía es va fer amb un durant una gira andina i el va introduir en el seu grup. Tan ràpid es va integrar que avui en tot el planeta el prenen per instrument jondo. El cajón no desentona ni en la més pura ortodòxia i, al mateix temps, s´ha convertit en símbol del flamenc obert a qualsevol altre estil musical. Segueix l´actualitat del festival també a Facebook

PROGRAMACIÓ

ENTRADES I DESCOMPTES

Club The Project / Amics del Jazz: 15% de descompte en venda anticipada. 2 entrades per soci. ENTRADES LIMITADES. Carnet Biblioteques, Targeta Rosa i Carnet Jove: 10% de descompte. Grups: 20% de descompte per grups de 10 o més persones. Abonaments: 20% de descompte a partir de 3 o més concerts.
http://www.telentrada.com

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS