TheProject | Festivals | BCN CLÀSSICS
Temporada 2016/17

JA A LA VENDA

>VENDA D´ENTRADES I ABONAMENTS

Descarrega el PROGRAMA

Club TheProject/Amics del Jazz:
-10% dte.
 a tots els concerts
-5% dte. 
addicional als abonaments
(Entrades limitades)

BCN Clàssics té la vocació de ser un cicle de concerts eclèctic que combinarà gèneres diferents amb orquestres, grups de cambra i solistes de primer nivell. Tots ells tindran com a denominador comú l´espectacle de la música clàssica. La música per escoltar, gaudir, pensar o deixar-se portar. Les grans creacions musicals dels últims tres segles, sigui quina sigui la formació, per a les quals han estat escrites i avui són interpretades.

En aquest primer any de BCN Clàssics al Palau (anterioment havíem presentat el cicle a la Sala Oval del MNAC tres estius consecutius) hi trobem cinc concerts orquestrals –la nostra gran passió–, un recital de piano del mestre Daniel Barenboim i un concert extraordinari amb els Nens Cantaires de Viena. Grans obres com la Cinquena de Gustav Mahler, Carmina Burana de Carl Orff i tres simfonies de Ludwig van Beethoven. Grans directors com Sir Neville Marriner, Josep Pons i Daniel Harding, i gran intèrprets de casa com l´Orquestra de Cadaqués dirigida pels seus titulars, Jaime Martín i Gianandrea Noseda.

Concerts excepcionals en horaris europeus, la majoria a les 20.00h, per engrescar un públic coneixedor o no, però que busca en la millor música clàssica una manera única de viure el plaer sonor de la vida.

Segueix l´actualitat de BCN Clàssics a facebook i twitter

ÚLTIMA HORA

  • 31/03/2016

    ABONAMENTS BCN CLÀSSICS

    Gaudeix d´una temporada exclusiva de concerts al Palau de la Música amb el segell BCN Clàssics.

PROGRAMACIÓ

DOCUMENTS ADJUNTS

TAGS

SOBRE TheProject

Living live music! Més de 25 anys oferint la millor música en directe des de Barcelona. Concerts, festivals i esdeveniments de gran convocatòria.

Medalla d’Or al Mèrit Artístic Ajuntament de Barcelona

Medalla d’Or al Mèrit Artístic
Ajuntament de Barcelona

Empresa associada a:

  • Afejazz
  • APM
  • ARC
  • ARTE

Actividat subvencionada pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte

Ministerio de Cultura

TWITTER

FACEBOOK FANS