Isma & jazz
SOPAR-CONCERT
ROBIN McKELLE QUARTET
amb la cuina d´ISMA PRADOS

SHOW MADE (2007)

<i>Isma & jazz</i><br>SOPAR-CONCERT<br>ROBIN McKELLE QUARTET<br>amb la cuina d´ISMA PRADOS
39 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2007
THIS CONCERT BELONGS TO:
39 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2007
SEE PROGRAMME
Wednesday, 14 november
Palacio del Flamenco
20.30 h.
25 and 85 €
Robin McKelle - Bei Mir Bist Du Schön
Robin McKelle, voz Alain Mallet, piano Peter Slavov, bajo Jaz Sawyer, batería + Isma Prados, cocina Cena/ Sopar/ Dinner - 20.30 h. Concierto/ Concert - 22.30 h. *PALACIO DEL FLAMENCO C/ Balmes, 139 (BCN) MENÚ introducing Una copa de Voll-Damm Per a Ostrot ?Grand Central? amb malta i regalèssia Special guest Thierry Airaud ?un cop a taula Dos panets: D?olives, nous i porc fumat Un llonguet Per tapar amb un Amanit d?anguila fumada Durant tot el sopar compartirem el pa TURRIS, llescat. Special guest Xavier Barriga, forner Happy crab jam cocktail El cranc com a solista dins d?una polifonia de picants, salats i refrescants (magrana, fulles, ous de peix, germinacions, ravets...). Una mousse arranjada pel solista ens proporciona una base rítmica i harmònica suficient per donar més amplitud al tema. Gumbó gumbó, le,le Recreació del gumbó, plat originari de la cuina cajun. El nostre serà de verdures i gambes, combinant tirabecs, arrels de diferents tipus i ?ocra?. Sopa criolla, lleugerament picant i molt aromàtica. Cheek to cheek En el nostre cas, però, les galtes es toquen per dins. Es tracta d?una galta de porc ibèric cuinada amb aromes de grans de mostassa, tomàquet dessecat, melassa i diferents tipus d?herbes; és a dir, l?autèntica salsa barbacoa. Salsarem amb suc de pernil ibèric i acompanyarem amb ?mashed potatoes? Days of wine and roses Special guest Ramon Morató El clàssic de Henry Mancini traduït a formes, sabors, textures. Una petita sorpresa que hem de saber esperar. Maridatge de vins: Quim Vila
Web artist
TAGS

Related news

Share:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar