Isma & jazz
SOPAR-CONCERT
ROBIN McKELLE QUARTET
amb la cuina d´ISMA PRADOS

ESPECTÁCULO REALIZADO (2007)

<i>Isma & jazz</i><br>SOPAR-CONCERT<br>ROBIN McKELLE QUARTET<br>amb la cuina d´ISMA PRADOS
39 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2007
ESTE CONCIERTO PERTENECE A:
39 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2007
VER PROGRAMACIÓN
Miércoles, 14 de noviembre
Palacio del Flamenco
20.30 h.
25 y 85 €
Selección de vinos y cava *Importante* -Mesas para 20 comensales. -Ubicación en función de la llegada. Una experiencia nueva en el festival, pero muy habitual, por ejemplo, en Nueva York, donde los clubs tienen fama, ya sea por la calidad de su programación como por la bondad (o no) de su cocina. En este caso, gran fiesta de la mano de Isma Prados, cocinero de primer nivel y aficionado apasionado del jazz. La cocina de Isma dará paso al debut en Barcelona de Robin McKelle, una cantante que, después de acompañar monstruos como Herbie Hancock y Wayne Shorter, ha empezado una carrera como solista con un primer disco, Introducing Robin McKelle, en el que recupera con exuberancia y pasión la alegría, la fuerza y la intensidad del cancionero norteamericano mucho más allá de lo que a veces llamamos retroswing. ¿Una prueba?: su versión latina, con toques de salsa y tango (¡buscadla en Youtube!), del famoso éxito de las Andrews Sisters Bei Mir Bist Du Schön. Isma & Robin: una noche diferente, inolvidable. Robin McKelle - Bei Mir Bist Du Schön
Robin McKelle, voz Alain Mallet, piano Peter Slavov, bajo Jaz Sawyer, batería + Isma Prados, cocina Cena/ Sopar/ Dinner - 20.30 h. Concierto/ Concert - 22.30 h. *PALACIO DEL FLAMENCO C/ Balmes, 139 (BCN) MENÚ introducing Una copa de Voll-Damm Per a Ostrot ?Grand Central? amb malta i regalèssia Special guest Thierry Airaud ?un cop a taula Dos panets: D?olives, nous i porc fumat Un llonguet Per tapar amb un Amanit d?anguila fumada Durant tot el sopar compartirem el pa TURRIS, llescat. Special guest Xavier Barriga, forner Happy crab jam cocktail El cranc com a solista dins d?una polifonia de picants, salats i refrescants (magrana, fulles, ous de peix, germinacions, ravets...). Una mousse arranjada pel solista ens proporciona una base rítmica i harmònica suficient per donar més amplitud al tema. Gumbó gumbó, le,le Recreació del gumbó, plat originari de la cuina cajun. El nostre serà de verdures i gambes, combinant tirabecs, arrels de diferents tipus i ?ocra?. Sopa criolla, lleugerament picant i molt aromàtica. Cheek to cheek En el nostre cas, però, les galtes es toquen per dins. Es tracta d?una galta de porc ibèric cuinada amb aromes de grans de mostassa, tomàquet dessecat, melassa i diferents tipus d?herbes; és a dir, l?autèntica salsa barbacoa. Salsarem amb suc de pernil ibèric i acompanyarem amb ?mashed potatoes? Days of wine and roses Special guest Ramon Morató El clàssic de Henry Mancini traduït a formes, sabors, textures. Una petita sorpresa que hem de saber esperar. Maridatge de vins: Quim Vila
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