TORNA EL FESTIVAL DE FLAMENC DE BARCELONA DE CAJÓN!

DE CAJÓN! FESTIVAL FLAMENCO DE BARCELONA 2018
TORNA EL FESTIVAL DE FLAMENC DE BARCELONA DE CAJÓN!
01/10/2018

Grans estrelles i talents emergents del flamenc seran presents al cartell d´aquest any.

Torna el Festival Flamenc de Barcelona De Cajón! Amb moltes de les figures més reconegudes del flamenc i, com sempre, també amb els nous valors de l´escena. L´espectacle donarà el tret de sortida el 16 de novembre amb la impressionant veu de José Mercé, al qual l´acompanyarà el talent de Tomatito presentant el seu nou treball com a dúo al Palau de la Música Catalana.

Al festival també acudiran veus amb renom com la de Diego el Cigala, que retrà homenatge a Bebo Valdés, amb qui va arribar a conquerir el món amb Lágrimas negras.

 

Es tornarà a escoltar a un dels mites de la guitarra flamenca com és Vicente Amigo, qui farà el seu retorn al toc més pur amb Memòria dels sentits, aquesta vegada debutant en El Gran Teatre del Liceu. No faltarà el guitarrista que tot cantaor voldria tenir, més conegut com Chicuelo, que estrenarà Uña y carne per reafirmar el seu talent.  

El cartell està ple de sorpreses; com la del nen que acompanyava al seu pare als concerts, ara conegut com José del Tomate. El jove mestre portarà d´artista convidat a Tomatito; una actuació pare fill que sonarà al ritme del talent. Per completar l´impressionant repertori, veus com són les de la cantaora Mayte Martín i el prometedor Kiki Morente faran el seu debut al Festival.

TAGS

Concerts relacionats

Compartir: