KETAMA I TOTO S´ESTRENEN AMB FORÇA AL GUITAR BCN 2019

GUITAR BCN 2019
KETAMA I TOTO S´ESTRENEN AMB FORÇA AL GUITAR BCN 2019
16/11/2018

Dues noves confirmacions s´adhereixen al festival

Les confirmacions no deixen d’arribar. Aquest cop parlem de dos grans grups amb  història, grups que van donar veu a una generació; parlem de Ketama i Toto; say welcome to the 80’s. Els artistes actuaran, respectivament, al març i al juliol del pròxim 2019.

Ho han dit ben clar, els germans Carmona, components de Ketama, tornen als escenaris perquè volen. El grup d’Antonio, Juan i Josemi Carmona portava 14 anys inactiu, però ningú ha oblidat que van marcar un abans i un després en la composició de la música a Espanya.  I es que la seva manera d’acostar-se al flamenc mai ens ha deixat. El pròxim 15 de març arribaran a l’Auditori del Fòrum amb la remasterització d´un dels seus grans àlbums, el ja clàssic disc gravat en directe, De aki a Ketama, en el qual s´inclouen nous temes i diverses col·laboracions d´excepció. 

 L’altra cita indispensable és Toto. Després de més de 40 anys d’història  ens sorprendran amb el seu tour mundial celebrant els seus 40 Trips Around The Sun. La banda ja va ser consagrada com una de les més grans de la historia quan van rebre 6 premis Grammy al 82, i aquest estiu demostraran el seu innegable talent. La banda de cançons com Africa o Hold the line tornaran amb una data exclusiva, el 10 de juliol, i l’espai que els acollirà serà l’Auditori del Fòrum.

La bona música no ens deixa, sinó que retorna. Les dues confirmacions que s’adhereixen al cartell del Guitar Bcn 2019 en són un clar exemple.

 

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar