ESTRELLA MORENTE REP LA PUA D´OR DEL GUITAR BCN 2019ESTRELLA MORENTE REP LA PUA D´OR DEL GUITAR BCN 2019

GUITAR BCN 2019
ESTRELLA MORENTE REP LA PUA D´OR DEL GUITAR BCN 2019ESTRELLA MORENTE REP LA PUA D´OR DEL GUITAR BCN 2019
05/03/2019

Tercer guardó lliurat pel festival,

Estrella Morente, referent indiscutible de l´escena flamenca, va rebre la Pua d´Or del Guitar Bcn 2019 diumenge passat després de la seva actuació al Gran Teatre del Liceu, de la mà dels directors del festival Joan Roselló i Judit Llimós. 

L’artista obté aquest guardó –com van fer-ho abans Caetano Veloso i Jorge Drexler- per la seva trajectòria professional, així com per la seva relació amb el festival i, en aquest cas, també com a representant d’una nissaga artística de proporcions històriques: la família Morente.

El Guitar Bcn, que arriba enguany al seu 30 aniversari, manté una fórmula essencial que combina la tradició amb l´esperit innovador per donar lloc a moments memorables. Un esperit que es refleteix al darrer disc d’Estrella Morente, Copla, amb estrena absoluta al Gran Teatre del Liceu en el marc del festival.

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar