EL KANKA ANUNCIA LA SEVA GIRA DONDE CABEN DOS CABEN TRES DAVANT MÉS DE 40.000 PERSONES

EL KANKA ANUNCIA LA SEVA GIRA <i>DONDE CABEN DOS CABEN TRES</i> DAVANT MÉS DE 40.000 PERSONES
06/05/2019

El tour arribarà al Sant Jordi Club dissabte, 23 de novembre.

Després del magnífic fi de gira del malagueny fa escasses setmanes -ha sumat 80 concerts (12 d´ells a l´estranger i 13 en festivals) i ha venut totes les entrades a 49 d´ells- l´artista ha volgut sorprendre als seus fans amb el llançament d´un nou EP batejat com CanEpé que inclou tres temes nous, i amb la sortida a la venda de les entrades de la seva gira espanyola Donde caben dos caben tres.

Amb quatre discos i una llarga llista de premis a les seves espatlles, Juan Gómez Canca és un dels músics més brillants de l´última generació de cantautors espanyols.

El de Màlaga ha teixit un so inconfusible amb elements de la rumba, del pop i de la música llatina, que marida la fina ironia de les seves lletres amb un to canalla i sempre de bon rotllo. Creacions de pòsit poètic i vívides melodies que destil·len un savoir faire que evoca mestres de la cançó de l´alçada de Caetano Veloso o Jorge Drexler i que li han fet merèixer l´èxit també en països com Mèxic, Colombia i Xile.

El Kanka arriba a Barcelona amb les seves flamants cançons.

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar