GABRIELA RICHARDSON PRESENTA SINGLE I EP

GABRIELA RICHARDSON PRESENTA SINGLE I EP
26/07/2019

Gabriela Richardson publica avui En verano, el seu primer single en castellà!

En verano transmet una renovada sensació de transparència, alhora d´assenyalar un nou camí en la carrera de Gabriela Richardson. Fusionant per primera vegada el castellà i l´anglès, en aquest senzill descobrim tota una nova perspectiva artistica. Registre, d´altra banda, que en el seu cas sorgeix de manera natural, tenint en compte els orígens afroamericans i espanyols de Richardson. La seva delicada veu en primer pla, així com la cura i la subtilesa en les produccions a càrrec de Ekhi Lopetegi (Delorean) i Ed Marais, fan de ´En verano´ una cançó magnètica, que aconsegueix embarcar-nos en un viatge ple de sensacions.

A més, la cançó serveix de bestreta a un nou EP que veurà la llum el 20 de setembre, sota el títol de ´Dölma´. En paraules de la mateixa Richardson -´Dölma´ és el nom espiritual que em van posar en néixer i significa ‘Mare de l´alliberament´. Em semblava bonic perquè mostra una part més real de mi, més profunda, que m´allibera de pors passades (...).

Gaudiu:

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar