HURRICANE, NOU AVANÇAMENT DE DÖLMA

<i>HURRICANE</i>, NOU AVANÇAMENT DE <i>DÖLMA</i>
06/09/2019

l´EP de Gabriela Richarson es publicarà el 20 de setembre.

L´artista barcelonina d´origen afroamericà, Gabriela Richardson, publicarà un nou EP titulat Dolma el proper 20 de setembre. Llançament que vé anticipat per una nova cançó que veu la llum avui, titulada Hurricane.

Des del llançament del seu últim single, En verano, Richardson transmet una renovada sensació de transparència, alhora d´assenyalar un nou camí en la seva carrera. Fusionant per primera vegada el castellà i l´anglès, ara descobrim tota una nova perspectiva artística. Registre, d´altra banda, que, si s´escau sorgeix de manera natural, tenint en compte els orígens afroamericans i espanyols de Richardson. La seva delicada veu en primer pla, així com la cura i la subtilesa en les produccions, fan de Hurricane una cançó magnètica, que aconsegueix embarcar-nos en un viatge ple de sensacions.

A més, la cançó serveix de bestreta a un nou EP que veurà la llum el proper 20 de setembre, sota el títol de Dolma. En paraules de la pròpia Richardson -´Dölma ´és el nom espiritual que em van posar en néixer i significa´ Mare de l´alliberament ´. Em semblava bonic perquè mostra una part més real de mi, més profunda, que em allibera de pors passades (...).

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar