GABRIELA RICHARDSON PUBLICA NOU EP

GABRIELA RICHARDSON PUBLICA NOU EP
19/09/2019

Dölma inclou sis cançons, entre les que es troba el seu nou senzill, Llegas tarde.

DÖLMA (2019)
OUT NOW!
>Play

L´artista barcelonina d´origen afroamericà Gabriela Richardson publica nou EP titulat Dölma demà divendres, 20 de setembre. Anticipat al llarg de les últimes setmanes per En verano i Hurricane, Dölma inclou sis cançons entre les que es troba el seu proper senzill, Llegas tarde.

Richardson inaugura així una nova etapa en la seva carrera. Tota una nova perspectiva artística amb la qual transmet una renovada sensació de transparència, a més de fusionar per primera vegada el castellà i l´anglès. Registre, d´altra banda, que, si s´escau sorgeix de manera natural, tenint en compte els seus orígens afroamericans i espanyols.

La seva delicada veu en primer pla, així com la cura i la subtilesa en les produccions, fan de Dölma un EP magnètic que aconsegueix embarcar-nos en un viatge ple de sensacions. En paraules de la pròpia Richardson: "Dölma és el nom espiritual que em van posar en néixer i significa ´Mare de l´alliberament´. Em semblava bonic perquè mostra una part més real de mi, més profunda, que em allibera de pors passats (. ..) ".

 

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar