JOSÉ LUIS PERALES ANUNCIA LA SEVA DARRERA GIRA

JOSÉ LUIS PERALES ANUNCIA LA SEVA DARRERA GIRA
15/11/2019

Baladas para una despedida.

José Luis Perales anuncia gira de comiat al costat de la publicació de Mirándote a los ojos divendres, 22 de novembre, un compendi de 3 discos i 35 cançons regravades sota la producció de Pablo Perales.

Baladas para una despedida  arrenca al nostre país el pròxim mes de maig i recorrerà tota la geografia espanyola i Amèrica.

MIRÁNDOTE A LOS OJOS

El molt conegut i el que no és tan conegut de José Luis Perales, el cantautor de parla hispana més cantat, més interpretat, més traduït del planeta.

José Luis Perales presenta Mirándote a los ojos que consta de tres discos, cadascun amb la seva pròpia denominacio: Recuerdosr euneix quinze d´entre els seus majors èxits; Retratos inclou deu temes escrits per a altres o versionats por altres artistes i Melodías perdidas suma deu cançons especialment estimades, especials pel seu autor, encara que no han estat les més populars. Es completa amb una pel·lícula documental, Algo nuevo que contarte.

Què es pot afegir a hores d´ara de la grandesa artística de José Luis Perales, dels seus milions de discos venuts al món durant cinc dècades, amb més de cent discos d´or i  platí fins a la data?. 

Més enllà dels premis, les innombrables versions hagudes i per haver en idiomes diversos: anglès, francès alemany, italià, rus, grec, xinès, japonès, àrab... Perales dóna una lliçó de super puresa, de l´art de la senzillesa. Els que el van descobrir i estimar en el seu dia l´estimaran encara més ... I joiosos vosaltres els que aneu a conèixer per fi la revelació d´un autor, un artista universal.

 

 

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar