KIA RENOVA EL SEU COMPROMÍS AMB EL GUITAR BCN

GUITAR BCN 2020
KIA RENOVA EL SEU COMPROMÍS AMB EL GUITAR BCN
26/11/2019

La marca sud-coreana d´automòbils Kia, a través els seus concessionaris oficials Kia A.R. MOTORS al Maresme, Barcelonès i Baix Llobregat, ha renovat recentment el seu acord com a patrocinador principal de festival Guitar Bcn. Grans notícies per a ambdues parts, ja que una gran empresa d´abast mundial segueix associada a la cita musical de referència en la temporada primaveral de la Ciutat Comtal, en una aliança vinculada per la qualitat i el desig de donar el millor d´un mateix en tot moment.
 
Associada sempre amb esdeveniments esportius internacionals de primera categoria, Kia també aposta per la cultura i participa novament en un festival carregat de bones vibracions. Per a la seva edició de 2020, el Guitar Bcn presenta una programació polièdrica i estimulant que inclou concerts -com l´àmplia gamma d´automòbils Kia- per a tot tipus de públic. Més info a armotors.es

www.guitarbcn.com
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar