JOE BONAMASSA ARRODONEIX LA PROGRAMACIÓ D´UN GUITAR BCN HISTÒRIC

GUITAR BCN 2020
FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2020
JOE BONAMASSA ARRODONEIX LA PROGRAMACIÓ D´UN GUITAR BCN HISTÒRIC
16/01/2020

El Guitar BCN tanca la seva programació amb un cartell històric amb noms ja anunciats com Zucchero, Joe Satriani, Noa, Bebel Gilberto iPat Metheny entre d’altres.

El festival es supera a si mateix i presenta la seva edició més ambiciosa amb més pressupost, més concerts i més espectadors. Amb un pressupost superior a l´1.800.000 € i més de 50 concerts, confia a passar de 65.000 espectadors.

EL GUITAR BCN INICIA UNA FRUCTÍFERA COL·LABORACIÓ AMB EL FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

El festival presentarà dos co-produccions amb el festival de la Porta Ferrada. D´una banda, Joe Bonamassa actuarà el 13 d´agost a l´Espai Port de Sant Feliu de Guíxols. L´increïble guitarrista nord-americà farà sentir tot el seu excitant poder i el seu electritzant i característic rasgueig al que serà el seu únic concert a Espanya des de fa anys.

En el mateix marc i just el dia abans, 12 d´agost, Jethro Tull, la banda llegendària d´Ian Anderson, tornarà de nou a el festival després d´esgotar les entrades del seu concert a Barts de el 28 de febrer, en el marc de la seva gira de homenatge a la seva època daurada The Prog Years.

MASTODONTE PER FI DEBUTA A BARCELONA

L´inclassificable projecte musical d´Asier Etxeandia -partenaire d´Antonio Banderas en la pel·lícula d´Almodóvar Dolor i Glòria,recentment nominada als premis Oscar- i Enrico Barbaro, La Transfiguración del Mastodonte, guardonat per Madrid és Teatre com a MILLOR ESPECTACLE MUSICAL de 2019 per fi arriba a Barcelona. Serà el 23 d´abril a BARTS."Desbordante euforia" (El Pais) "Captura, envuelve e hipnotiza, según crece de manera magistral" (Radio 3) són algunes de les lloances rebudes per aquest viatge emocional en forma de concert.

VETUSTA MORLA CONFIRMA UN TERCER CONCERT AL L´AUDITORI DEL FÒRUM DESPRÉS D´EXHAURIR ELS DOS PRIMERS

Vetusta Morla oferirà un nou concert el 8 de març amb la seva particular i original revisitació del seu àlbum Mismo Sitio, Distinto Lugar, on estrenen una escenografia en la qual el lloc, els músics i els espectadors estan integrats i són partícips d´un mateix espai .

ELS NOUS PROJECTES DE JUDIT NEDDERMANN, CIAO MARINA I PAU VALLVÉ CONFIRMEN L´APOSTA D´UN GUITAR BCN BOLCAT AMB EL TALENT LOCAL

Ciao Marina (Luz de Gas 18 d´abril) i Judit Neddermann (Barts 15 de maig) presentaran els seves esperats nous treballs en el marc de el festival. També Pau Vallvé (Bikini, 2 d´abril), amb el seu concert final de gira, s´afegeix a la destacada proporció de grups catalans.

"Després de tants anys de suport decidit estem molt orgullosos que els grups sorgits de l´escena local ja representin gairebé el 50% de la venda d´entrades de l´Guitar BCN". Joan Roselló, director de festival.

El GUITAR BCN ESTRENA FLAMENCAT, UNA NOVA SECCIÓ DEDICADA A L´FLAMENC

Flamencat és un projecte que neix de la mà de Palau Robert i el Guitar Bcn, per fer-se ressò del moment tan dinàmic que viu l´escena catalana. Es tracta d´una sèrie de concerts amb vocació social i inclusiva, que pretén descobrir talents emergents i donar visibilitat a altres més consolidats. Tots els concerts seran gratuïts als Jardins del Palau Robert excepte el de Las Noray que se celebrarà al Centre Penitenciari de Dones de Wad-Ras.

Tota la informació a
www.guitarbcn.com

Concerts relacionats

Compartir: