FLAMENCAT APOSTA PEL FORMAT VIRTUAL

GUITAR BCN 2020
FLAMENCAT APOSTA PEL FORMAT VIRTUAL
25/05/2020

Els concerts s´estrenaran a Youtube.

El cicle de concerts Flamencat, previst als Jardins del Palau Robert -en el marc del Guitar Bcn 2020- amb la vocació de donar a conèixer joves talents de l’escena local, finalment ha apostat per un format virtual davant les restriccions de l’estat d’alarma per la contenció del COVID-19.

Organitzat pel Palau Robert, el Guitar Bcn i la col·laboració de Radio Tele-Taxi, Flamencat tindrà com a protagonistes Marc Suárez, Paula Domínguez, Maruja Limón i Las Noray, artistes que viuen i treballen a Catalunya. Amb vocació social i inclusiva, aquesta mostra es fa ressó del moment dinàmic que viu l’escena catalana del flamenc, amb valors emergents que exposen una visió singular i eclèctica del gènere.

La iniciativa, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, reconeix el flamenc com una música pròpia de la societat catalana. Un gènere que compta amb una tradició i noms propis tan destacats com la bailaora Carmen Amaya, el badaloní Miguel Poveda i l’estrella mundial Rosalía

Els concerts seran estrenats setmanalment al canal Youtube oficlal de Radio TeleTaxi

PROGRAMACIÓ:

MARC SUÁREZ
Dijous, 4 de juny. 20 h.
 
PAULA DOMÍNGUEZ
Dijous, 11 de juny. 20 h
 
MARUJA LIMÓN
Dijous, 18 de juny. 20 h
 
LAS NORAY
Dimecres, 24 de juny. 20 h.

 

TAGS
Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar