SERGIO DALMA AJORNA LA SEVA GIRA 30... Y TANTO

SERGIO DALMA AJORNA LA SEVA <I>GIRA 30... Y TANTO</i>
13/05/2020

Les dates es reubiquen a 2021.

Davant la situació que vivim i les restriccions imposades per les autoritats sanitàries com a conseqüència de la Covid-19, que impedeix la realització d´espectacles musicals massius, Sergio Dalma i la seva oficina de management han decidit ajornar la Gira 30 ... y tanto prevista per aquest any i reubicar el proper any 2021.

Les noves dates confirmades es publicaran a través de les xarxes socials i pàgina web oficial de l´artista. Seguim treballant per recuperar el major nombre de concerts gràcies a la feina i col·laboració dels nostres socis / promotors. Us demanem una mica de paciència. S´anirà comunicant la situació de tots i cadascun dels concerts segons anem disposant de la informació, ja que en algun dels casos depenem de la pròpia organització / programació dels esdeveniments i festivals.

Les entrades adquirides segueixen sent vàlides per a les noves dates. Les possibles devolucions es podran realitzar a través dels canals oficials pels quals van ser comprades i en els terminis establerts pel promotor en cada cas, dades que donarem també puntual i detalladament.

La situació de tots els concerts dels que ja tenim reprogramació i informació es pujaran a l´enllaç allotjat a la web oficial de l´artista, que s´anirà actualitzant fins a completar les dades de tots els concerts per als que ja s´havien adquirit les corresponents entrades.

Noves dates: https://bit.ly/3fJvwyz

Si pots no tornis teva entrada, esperem veure´t de nou a les dates reprogramades per poder seguir celebrant el 30 aniversari de Sergio Dalma que com bé saps estava sent un èxit i venia acompanyat de més de 60 concerts a Espanya i Llatinoamèrica. Gràcies per donar suport a la música en directe.

# GiraDalma30ytanto2021 # SomosMúsica

2021
Lleida-  20 març
Barcelona - 24 i 25 abril
Pineda - 5 d´agost
Peralada - 24 setembre
Sabadell - 2 i 3 octubre
Olesa - 27 novembre

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar