ES CANCEL·LA LA GIRA OPERACIÓN TRIUNFO 2020

ES CANCEL·LA LA GIRA OPERACIÓN TRIUNFO 2020
19/05/2020

Lamentem comunicar la cancel·lació dels 4 concerts previstos.

Tant Gestmusic Endemol, productora de el programa, com les empreses implicades en l´organització de la Gira OT 2020 - TheProject, Get In, Riff Producciones i The Music Republic - hem intentat per tots els mitjans reprogramar la gira, però molts factors han impedit que es pugui celebrar en les pròximes dates.

A causa de la incertesa que està provocant el Coronavirus i la tornada a certa normalitat impossibilita conèixer i preveure un escenari òptim per a la celebració dels concerts, sentim comunicar la cancel·lació de la gira.

Seguirem pendents dels canvis que es vagin produint en la normativa oficial a l´espera que hi hagi la possibilitat de poder realitzar un concert multitudinari en el futur, sempre respectant les mesures adoptades pel Ministeri de Sanitat per protegir els assistents, artistes i tot el personal que presta servei a les instal·lacions de el concert.

Anaju, Anne, Ariadna, Bruno, Eli, Eva, Flavio, Gerard, Hugo, Javy, Jesús, Maialen, Nia, Nick, Rafa i Samantha, tot l´equip d´Operación Triunfo, i totes les agències implicades, volem agrair la vostra comprensió i paciència.

Quan tota aquesta situació millori, podrem dur a terme la gira que tots desitgem!

* POLÍTICA DE DEVOLUCIÓ DE LES ENTRADES

Rebràs automàticament la devolució de l´import de les entrades en els propers dies en el mateix mitjà de pagament amb què vas realitzar la compra.

Si vas adquirir les entrades de manera presencial en un Centre d´El Corte Inglés i vas pagar en efectiu o amb Targeta regal has de sol·licitar la devolució de les entrades a través de l´email venta_entradas@elcorteingles.es adjuntant el localitzador i les dades de la compra o anar a un centre comercial d´El Corte Inglés amb servei de venda d´entrades quan la situació ho permeti.

Si vas adquirir les entrades en una Agència de Viatges El Corte Inglés, t´hauràs d´adreçar a la seva web www.viajeselcorteingles.es i omplir el formulari amb les dades de la compra.

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar