XOEL LÓPEZ INAUGURARÀ EL GUITAR BCN 2021

GUITAR BCN 2021
XOEL LÓPEZ INAUGURARÀ EL GUITAR BCN 2021
25/11/2020

12 de febrer al Palau de la Música Catalana.

Sobreposant-se a tots els obstacles que imposa la situació actual, el Guitar Bcn segueix endevant amb il·lusió, per tal de mantenir viva la flama de la cultura i de la música en directe, elements indispensables per la felicitat de moltíssimes persones. Amb la complicitat i esforç de totes les parts implicades, des dels propis artistes fins al necessari suport del públic, tornen les millors propostes musicals per a la primavera a Barcelona.

Xoel López protagonitzarà el concert inaugural del Guitar Bcn2021, al que serà el seu debut al Palau de la Música Catalana el 12 de febrer de 2021.

El gallec estrenarà nou àlbum, Si mi rayo te alcanzara, el disc número 15 de la seva carrera, que ja ha vist la llum Una cita històrica on, ben segur, tampoc faltaran els himnes que l´han convertit en referent indiscutible de l´escena alternativa.

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar