COMUNICACIÓ I PROPAGANDA POLÍTICA

GUITAR BCN 2021
COMUNICACIÓ I PROPAGANDA POLÍTICA
16/03/2021

Dues jornades de reflexió i debat organitzades per la revista l’Avenç, a la recta final de l’exposició “Aixafem el feixisme” al Palau Robert.

L’exposició, que aborda la tasca del Comissariat de Propaganda de la Generalitat republicana per lluitar contra el feixisme durant la Guerra Civil, romandrà oberta fins el proper 5 d’abril, mentre que les dues Jornades proposades per la revista l’Avenç tindran lloc, a la sala d’actes Cotxeres del Palau, el dilluns 22 i el dimarts 23 de març a les 18h.

El cicle comptarà amb dues sessions. La primera, sota el títol Comunicació política al segle XXI: el poder de la imatge, plantejarà un diàleg entre Esteve Riambau, director de la Filmoteca i Antoni Gutiérrez Rubí, consultor de comunicació política, mentre que la segona convidarà a la historiadora Mireia Capdevila i a la periodista Carme Colomina a debatre entorn del tema Internacionalitzar els conflictes: la mirada de l’exterior.

L’aforament serà limitat i és necessària inscripció prèvia a l’adreça: https://form.jotformeu.com/60602690552351. Les converses, presentades i moderades per Josep Maria Muñoz, director de l’Avenç, es podran seguir per streaming a la pàgina youtube de la revista i també a la del del Palau Robert

La mostra Aixafem el feixisme ha donat a conèixer la gran varietat de formes informatives i propagandístiques que el Comissariat va utilitzar. Les jornades ara proposades conviden a aprofundir en aquests i d’altres aspectes de la Comunicació i de la Propaganda política, de la mà de l’Avenç i de reconeguts especialistes en la matèria.

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar