MARTES DE FUTURO, NOU SINGLE DE CIAO MARINA

GUITAR BCN 2021
<i>MARTES DE FUTURO</I>, NOU SINGLE DE CIAO MARINA
18/05/2021

Quart avançament de Todos los niños crecen.

Els barcelonins Ciao Marina segueixen avançant perles incloses en el seu segon àlbum, Todos los niños crecen. És el torn de Martes de futuro quart single que arriba després de l´impacte de 96, Rico en Alma i Vida en B, un deliciós mostrari del seu nou so que suma ja centenars de milers de reproduccions en plataformes digitals

Martes de futuro és una cançó brillant i sincera, la lletra s´inspira en l´obra teatral La Dama de Alba d´Alejandro Casona. La cançó plasma una idea: l´amor és atemporal; per molt que passin els segles i les èpoques, l´amor mai canvia. Va néixer de manera íntima, amb una guitarra acústica, i es va convertir en un himne amb la producció cristal·lina de Dan Hammond.

El llançament està previst just abans dels seus concerts el 30 de maig a la Sala Apolo dins del festival Guitar BCN i del 12 de juny a l´Independance Club de Madrid.

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar