ELS AMICS DE LES ARTS, CANÇÓ DE L´ESTIU A TV3

ELS AMICS DE LES ARTS, CANÇÓ DE L´ESTIU A TV3
22/06/2021

No sé com t´ho fas ha estat escollida per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per centrar la seva campanya d´estiu.

No sé com t´ho fas és el nou senzill d´Els Amics de Les Arts. Una cançó sobre la inevitabilitat o no de les situacions que vivim; sobre aquell moment on, tot i saber que no tot serà perfecte, decidim gaudir avui i lamentar un altre dia. El riff de trombons que vertebra la cançó ha estat l´excusa perfecta per incorporar dues persones més a dalt de l´escenari, que acompanyaran Els Amics durant tota la gira d´estiu i permetran revisitar cançons dels seus primers àlbums amb una paleta de colors més àmplia.

El videoclip que l´acompanya, enregistrat i editat per ells mateixos durant un dia on van conduir un descapotable per Barcelona i rodalia, és una picada d´ullet als seus inicis. És d´aquesta manera, quan mana la improvisació i l´autenticitat, que torna la màgia d´Els Amics de les Arts, aquella que ens connecta amb la seva música i lletres, la que respira aquest aire fresc i vitalista que ara ens fa més falta que mai.

Concerts relacionats

Compartir: