EL VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA ACOMIADA LA SEVA EDICIÓ 52

53 VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA 2021
EL VOLL-DAMM FESTIVAL DE JAZZ DE BARCELONA ACOMIADA LA SEVA EDICIÓ 52
13/07/2021

Wynton Marsalis va rebre la Medalla d´Or del festival al Palau de la Música.

El 52 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona va tancar ahir a la nit la seva 52 edició amb un concert al Palau de la Música Catalana de la mà del trompetista de Nova Orleans Wynton Marsalis al capdavant de la Jazz at Lincoln Center Orchestra.

Marsalis, en un Palau entregat i ple de gom a gom amb l’aforament permès, va rebre per part de Tito Ramoneda, President de TheProject i director del festival, i Joan Anton Cararach, director artístic del festival, la Medalla d’Or del festival.

D’aquesta manera tan brillant es va tancar una edició única i excepcional marcada per la pandèmia, però que deixa uns números d’ocupació del 85%, amb 15.000 assistens als 33 concerts realitzats.

A pesar de totes les restriccions (confinament comarcal, toc de queda, etc.), 14 concerts del festival van exhaurir les localitats: tots els concerts del Retrat d’Artista dedicat a Sílvia Pérez Cruz (tres a BARTS, un al Palau i un al Gran Teatre del Liceu), Miguel Poveda, Carles Benavent-Jorge Pardo-Tino di Geraldo, Lionel Loueke, Rita Payés, María José Llergo, Tomatito, Brad Mehldau, La Locomotora Negra i el ja esmentat concert d’ahir de la JLCO amb Wynton Marsalis.

Un any més, sota el mecenatge de la Fundació de Música Ferrer-Salat, es van poder fer classes magistrals al Conservatori del Liceu. Marco Mezquida, Javier Colina, Michael League i David Murray, entre d’altres, van ser alguns dels participants.

Però això no acaba aquí. El 53 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona, de llarg el més antic de la ciutat, ja està en marxa i a la venda, amb noms com Chucho Valdès, Maria Schneider, Kenny Garret, Maria Del Mar Bonet o Madeleine Peyroux, entre d´altres...

www.jazz.barcelona

Compartir: