´SALAT´ TANCA LA SEVA PRIMERA EDICIÓ AMB GRAN ÈXIT I MÉS DE 5.000 ESPECTADORS

SALAT
59 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
´SALAT´ TANCA LA SEVA PRIMERA EDICIÓ AMB GRAN ÈXIT I MÉS DE 5.000 ESPECTADORS
14/07/2021

El nou festival d´humor en el marc de Porta Ferrada.

Aquest cap de setmana s´ha celebrat a diferents espais de Sant Feliu de Guíxols la primera edició del Salat, un festival d´humor amb caps de cartell com la Martita de Graná, Carles Sans o Santiago Segura.

Durant tres dies consecutius han estat més de 5.000 els espectadors que han vingut a riure amb la programació del festival.

"Estem molt contents d´haver assolit 5.000 espectadors en aquesta primera edició. A més, el fet que la majoria de les activitats i espectacles s´hagin desenvolupat a l´aire lliure, amb seients preassignats i distància social ens ha permès gaudir del festival amb totes les garanties sanitàries", comenta Joan Roselló, de TheProject, organitzadors del Festival.

Per la seva banda, l´Anna Portomeñe, directora artística del Festival, ha declarat "Estem molt contents dels resultats. Els espectadors han pogut gaudir, riure i desconnectar sentint-se segurs en un espai on tots els protocols de sanitat estaven cuidats al detall; i els artistes que han participat ja ens han fet saber que volen repetir en pròximes edicions. Volem que El Salat es converteixi en un Festival de referència tant per espectadors com per humoristes que vulguin ser-hi en futures edicions".

www.salat.cat

Compartir: