ROBE PRESENTA LA SEVA GIRA AHORA ES EL MOMENTO, QUE INCLOU CANÇONS D´EXTREMODURO

ROBE PRESENTA LA SEVA GIRA <I>AHORA ES EL MOMENTO</I>, QUE INCLOU CANÇONS D´EXTREMODURO
11/08/2021

Les entrades es posaran a la venda 15 dies abans de cada concert a www.robe.es

Robe, acompanyat pels seus músics, ha presentat Ahora es el momento, la gira que estrena el seu últim treball Mayéutica, al Círculo de Bellas Artes de Madrid. 

En la roda de premsa, emesa en directe en streaming, l´artista ha parlat sobre l´imminent tour, que arrencarà a Granada el 4 de setembre, confirmant la dissolució d´Extremoduro i de pas, anunciant que el repertori inclourà vàries cançons de la banda. Ahora es el momento arribarà al novembre a Saragossa (6) i Barcelona (27), on tindrà lloc el concert final de la gira.

A causa de la situació, s´anirà informant de l´estat de cada concert en els canals oficials de Robe, activant la venda d´entrades de cada un d´ells 15 dies abans de la mateixa, des de la seva web oficial.

Tota la informació, dates de la gira i venda d´entrades a www.robe.es

Roberto Iniesta, Robe, va iniciar la seva actual trajectòria en solitari al 2015 amb la publicació de Lo que aletea en nuestras cabezas, àlbum al que va seguir l´any següent Destrozarescanciones para el final de los tiempos. 2018 va ser testimoni de la posada en circulació de Bienvenidos al temporal, doble DVD / CD plasmat en directe, i aquest 2021 ho ha estat de la publicació de Mayéutica, àlbum que va veure la llum a l´abril. Els tres discos han estat editats en CD i en vinil i publicats per El Dromedario Records.

Concerts relacionats

Compartir: