VIC MIRALLAS ANUNCIA LA PREVENDA DEL SEU ÀLBUM CRUCIDRAMAS I LA GIRA DE PRESENTACIÓ

VIC MIRALLAS ANUNCIA LA PREVENDA DEL SEU ÀLBUM <i>CRUCIDRAMAS</i> I LA GIRA DE PRESENTACIÓ
16/09/2021

Entrades ja a la venda.

Ja està disponible la prevenda de CRUCIDRAMASReserva ja el disc i emporta´t el llibre de mots encreuats de les cançons i una masterclass amb el mateix artista i productor.

Vic Mirallas ha demostrat amb cadascun dels seus llançaments que vol sacsejar el panorama musical actual amb la seva atrevida proposta, en la qual barreja a la perfecció el pop, l´electrònica o fins i tot el jazz amb els nous ritmes urbans. Després avançar set dels temes que formaran part de Crucidramas, posa en marxa la prevenda del disc i anuncia les primeres dates de la seva gira de presentació, que el portarà a ciutats com Madrid, Barcelona, ​​València o Bilbao.

En el disc, cada cançó és un drama en el seu propi llenguatge. Drames vistos des de diferents punts de vista, completament diferents, però drames. Alguns parlen de l´amor cec, altres reflexionen sobre el desamor i les sensacions que acompanyen cada un d´aquests moments. Com sempre, les relacions personals prenen un paper protagonista en les cançons que l´artista de Barcelona ens regala i amb les que no deixa de sorprendre.

Mirallas ha viscut la música des de molt petit, i després de la seva formació a Berklee va començar a treballar amb Alejandro Sanz com a saxofonista i corista. El seu nom porta temps ressonant com una de les promeses de moment, i és que el cantant, compositor, productor no para de créixer en els seus perfils digitals i acumula ja milions de streams.

El disc es publicarà el divendres 12 de novembre a totes les plataformes

Les entrades per a tots els concerts estan ja a la venda

spotify

instagram

youtube

facebook

Concerts relacionats

Compartir: