SINGULAR CONCERT SERIES

SINGULAR
SINGULAR CONCERT SERIES
07/10/2021

Singular concerts for singular people.

SINGULAR és una aposta pel talent emergent d’aquí i de fora. Gràcies a les xarxes socials i eines com Spotify o Youtube, la música ha deixat de tenir límits i fronteres. Un artista pot aconseguir que les seves cançons siguin escoltades des de qualsevol racó del planeta de manera totalment independent i sense passar pels circuits convencionals. Cada dia es publiquen 60.000 noves cançons a les plataformes digitals, així que per aconseguir que algú les escolti el gran repte dels artistes d’avui en dia és aconseguir tenir quelcom especial, únic, en definitiva: singular.

La raó de ser d’aquest nou cicle és, precisament, apropar aquests artistes singulars a una audiència també singular. Gràcies a la tradició musical de la ciutat, Barcelona té per sort un públic molt predisposat a descobrir noves bandes, sense importar d’on venen o quin estil toquen.

Per tal de gaudir plenament d’aquests concerts, i després de l’aturada forçada per la pandèmia, hem volgut reivindicar el retorn a les sales de petit i mig format. Un entorn íntim i proper que estem segurs que els fans dels artistes seleccionats sabran valorar. A més, hem posat les entrades a preus assequibles amb la intenció de no deixar fora a ningú.

Com veieu doncs, el SINGULAR és i serà un punt de trobada pels amants de la bona música, sense prejudicis. Desitgem que el gaudiu tant com ho farem nosaltres.

Pau Corbalán
Director artístic del SINGULAR

www.singularconcerts.com

Compartir: