C. TANGANA ANUNCIA LA SEVA GIRA MUNDIAL SIN CANTAR NI AFINAR TOUR 22, AMB DATA A BARCELONA

C. TANGANA ANUNCIA LA SEVA GIRA MUNDIAL <I>SIN CANTAR NI AFINAR TOUR 22</I>, AMB DATA A BARCELONA
15/11/2021

19 de febrer al Palau Sant Jordi.

Les entrades per a Espanya i la data de Londres ja estan a la venda a ctangana.com i Ticketmaster

Mentre Ateo, la seva recent bachata juntament amb Nathy Peluso i el seu single que més temps s´ha mantingut al primer lloc del Top50 de Spotify a Espanya, segueix acumulant milions de streams a totes les plataformes, C. Tangana ens convida ara oficialment al seu Sin Cantar ni Afinar Tour. Una gira que arrencarà a principis del 2022 i amb la qual per fi podrem escoltar en directe El Madrileño, àlbum convertit ja per dret propi en un clàssic de la música popular espanyola.

Dotze dates repartides la primera meitat de l´any que ve, en què l´última encarnació artística d´Antón Álvarez es tira a la carretera per recórrer Espanya, Llatinoamèrica i plantar bandera al Regne Unit, i ratificar davant del gran públic tot el que ens va deixar veure en el seu ja icònic Tiny Desk per a NPR Music. Una actuació que acumula ja més de 20 milions de reproduccions a Youtube, i on C. Tangana va reunir La Húngara, Kiko Veneno o Antonio Carmona entre d´altres, exposant tot el potencial que atresora en directe la seva addictiva combinació de tradició i avantguarda.

Amb el compte enrere pels Latin Grammy ja en marxa, on compta amb cinc nominacions i en la cerimònia dels quals també estarà actuant, Pucho segueix afegint nous matisos a un projecte que posa ja de llarg per passar la revàlida final dels escenaris.

Concerts relacionats

Compartir: