PAT METHENY I PACO DE LUCÍA, INAUGURACIÓ I CLOENDA ÚNIQUES DEL FESTIVAL DE GUITARRA

PAT METHENY I PACO DE LUCÍA, INAUGURACIÓ I CLOENDA ÚNIQUES DEL FESTIVAL DE GUITARRA
30/11/2009
Potser els dos guitarristes més influents de l´última meitat de segle, Pat Metheny i Paco de Lucía seran els encarregats d´inaugurar i clausurar el Festival de Guitarra, en la seva edició número 21.
Pat Metheny inaugurarà el 21 Festival de Guitarra (diumenge 21 de febrer a l´Auditori, 21.30h.), a més a més, amb el seu nou projecte, titulat Orchestrion, en el qual desenvolupa una nova idea: el "solo ensemble". Amb només ell a l´escenari, Metheny proposa un viatge ben especial amb una nova tecnologia desenvolupada durant tot un any de feina. El concert a Barcelona serà també la presentació del seu últim disc, enregistrat en aquest format tan singular i arriscat. Mesos després, el guitarrista més influent de la història recent del flamenc, Paco de Lucía, tancarà el festival en el seu retorn al Liceu (diumenge 20 de juny, 20h.), seu també de la seva última actuació a Barcelona, el juliol del 2006. El Festival de Guitarra proposarà entre aquestes dues dates uns vint concerts, molts d´ells centrats clarament en el món de les sis cordes, però també d´altres amb variacions temàtiques. PAT METHENY: Club The Project/Amics del Jazz - 15%

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar