SERGIO DALMA ACOMIADARÀ SEVA GIRA AL LICEU

SERGIO DALMA ACOMIADARÀ SEVA GIRA AL LICEU
04/05/2010
El cantant demostra el seu gran moment professional: entrades exhaurides a L´Auditori i final de gira al Gran Teatre del Liceu.
Amb les entrades exhaurides pel concert del dimecres 19 de maig a L´Auditori, el cantant de Sabadell prepara una cloenda molt especial per la seva gira. El seu debut en al marc espectacular del Gran Teatre del Liceu el 6 d´octubre. Després de l´impressionant èxit de la seva anterior gira -amb motiu de l´edició de l´àlbum A buena hora (2008)-, Sergio Dalma torna a l´actualitat amb una nova producció sota el braç que du per títol Trece, una nomenclatura a prova de supersticions que ben segur oferirà moltes alegries als seus nombrosos seguidors. Una cita ineludible amb una de les veus més destacades, personals i estimades de la cançó espanyola.
Enllaç

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar