ESTRELLA MORENTE, LOS EVANGELISTAS, JOSÉ MERCÉ i MIGUEL POVEDA, PRIMERS ARTISTES CONFIRMATS A LA SETENA EDICIÓ DEL FESTIVAL DE FLAMENC DE BARCELONA DE CAJÓN!

ESTRELLA MORENTE, LOS EVANGELISTAS, JOSÉ MERCÉ i MIGUEL POVEDA, PRIMERS ARTISTES CONFIRMATS A LA SETENA EDICIÓ DEL FESTIVAL DE FLAMENC DE BARCELONA DE CAJÓN!
25/11/2011
El festival es va inaugurar el 22 de desembre al Gran Teatre del Liceu.
El Festival de Flamenc de Barcelona De Cajón! arriba a la seva setena edició amb una proposta artística fidel al seu compromís amb la qualitat. La tradició i l´avantguarda del gènere es donen cita en aquest marc, per donar lloc a una programació dissenyada amb criteri i rigor artístic capaç de satisfer tant als aficionats més exigents com a aquells que busquen un primer contacte amb l´art. Es consolida així en la seva privilegiada posició com a festival de referència, al capdavant de l´escena flamenca de la Ciutat Comtal. L´incomparable Estrella Morente, que va avançar part del material pertanyent al seu esperadíssim nou treball discogràfic, va inaugurar el festival el 22 de desembre al Gran Teatre del Liceu, un marc incomparable per una de les veus femenines més captivadores del flamenc actual. L´1 de març al Palau de la Música Catalana, arribarà el torn de Los Evangelistas, un projecte integrat per membres de les bandes granadines Los Planetas i Lagartija Nick (J, Florent, Erik i Antonio Arias), que ret homenatge a la música del Mestre Enrique Morente (1942-2010) a través del seu particular tamís de rock psicodèlic i sorollós amb inspiració jonda. Al mateix escenari, l´11 de febrer tindrà lloc el retorn al festival d´un dels màxims exponents del flamenc en tota la seva dimensió: José Mercé . El veterà artista arribarà per presentar el seu gran format (11 músics en escena, tota una big band flamenca) i amb nou disc sota el braç, un treball pel segell jazzístic Blue Note (de fet, la primera referència de la prestigiosa escuderia en aquesta línia, amb veus africanes i la col · laboració de músics internacionals sota la producció de Javier Limón) que es pubica al març. Finalment, el cantaor català Miguel Poveda, un altre dels grans referents contemporanis del gènere, serà l´encarregat d´acomiadar la setena edició de De Cajón! també al Palau el 29 de març. Poveda presentarà el seu imminent àlbum en el marc del festival, tancant així un cicle que promet moltes sorpreses i alegries pels amants del millor flamenc. Segueix-nos a facebook

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar