CONCERT PER A LA RECERCA CONTRA
L´ALZHEIMER

CONCERT PER A LA RECERCA CONTRA<br>L´ALZHEIMER
18/04/2013

Serrat, Barbara Hendricks, Noa, Miguel Poveda i Sílvia Pérez Cruz: cartell de luxe amb format simfònic al Palau Sant Jordi.

La Fundació Pasqual Maragall presenta el concert per a la recerca contra l’Alzheimer, que tindrà lloc el dissabte 28 de setembre al Palau Sant Jordi de Barcelona. La fundació ha reunit en un cartell excepcional i inèdit a Joan Manuel Serrat, Barbara Hendricks, Noa, Miguel Poveda i Sílvia Pérez Cruz, que oferiran un recital únic amb base simfònica, amb l´Orquestra Simfònica del Vallès dirigida per Joan Albert Amargós i la direcció artística de Manuel Huerga. 

Sota el lema “La resposta a l’Alzheimer està en la música”, la Fundació Pasqual Maragall organitza aquesta ambiciosa acció amb la voluntat de donar visibilitat a aquesta malaltia, sensibilitzar sobre ella, i conscienciar la societat sobre la importància de la recerca per trobar solucions. D’aquesta manera, els beneficis obtinguts amb la venda d’entrades es destinaran als projectes de recerca que realitza la Fundació Pasqual Maragall.

Concerts relacionats

Compartir: