NOVES CONFIRMACIONS AL 45 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA: DIANNE REEVES, SAXOPHONE SUMMIT, MICHAEL FEINSTEIN I MOLT MÉS

45 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2013
NOVES CONFIRMACIONS AL 45 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA: DIANNE REEVES, SAXOPHONE SUMMIT, MICHAEL FEINSTEIN I MOLT MÉS
30/05/2013

Descomptes especials pels primers compradors!

Després de la primera tanda de confirmacions, el 45 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona anuncia sis nous concerts que s’afegeixen a la programació. Saxophone Summit (Teatre-Auditori Sant Cugat, 19 d’octubre), el concert inaugural del festival, suposa l’aliança de tres generacions de saxofonistes de referència –Joe Lovano, Dave Liebman i Ravi Coltrane– que mira el jazz del segle XXI amb imaginació i bellesa inspirant-se sobretot en l´última etapa del gran John Coltrane, pare, és clar, de Ravi. El noruec Bugge Wesseltoft (Teatre Joventut, 8 de novembre) presentarà el seu OK World Ensemble, un septet polièdric on tenen cabuda des de percussions africanes i d´Orient Mitjà fins a la guitarra flamenca de Josemi Carmona. En l’apartat vocal, un veritable trio d’asos amb tres de les veus més influents als seus respectius àmbits. Dianne Reeves(Teatre-Auditori Sant Cugat, 25 d’octubre), veu de referència del jazz actual; Michael Feinstein (Conservatori del Liceu, 28 d’octubre), considerat el millor ambaixador de l´anomenat Great American Songbook, i l´exquisida Luciana Souza (Luz de Gas, 17 de novembre), acompanyada pel genial guitarrista Romero Lubambo. Finalment, Ravi Coltrane (21 d’octubre, Monvínic) oferirà una segona actuació al festival com a protagonista de la quarta Monvínic Experience, una experiència única que barreja els millors productors de vi i jazz en aquest autèntic temple de l´enologia.


DESCOMPTES ESPECIALS PELS PRIMERS COMPRADORS
Tots els concerts anunciats tenene descomptes especials de llançament (excepte la Monvínic Experience). Bugge Wesseltoft, Michael Feinstein i Luciana Souza, 25% de descompte fins al 10 de juny. Dianne Reeves i Saxophone Summit, preus especials i un abonament pels 2 concerts per només 40 € fins al 5 de setembre.

TAGS

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar