MÉS ARTISTES CONFIRMATS AL 45 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

45 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2013
MÉS ARTISTES CONFIRMATS AL 45 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA
11/07/2013

Kurt Rosenwinkel, Christian McBride, Miguel Zenón, Daniel Humair i Wadada Leo Smith, entre molts altres, amb descompte especial pels primers compradors.

El 45 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona incorpora 11 nous concerts al seu cartell. De la mà de Joan Chamorro, la jove Eva Fernández, una nova joia sorgida de la imprescindible Sant Andreu Jazz Band, debutarà al festival el 31 d’octubre. Ho farà a Luz de Gas, la mateixa sala que acollirà el concert del guitarrista Kurt Rosenwinkel, sens dubte un dels músics més influents del jazz actual, al capdavant del seu New Quartet (6 de novembre), la molt personal proposta de Martirio en homenatge a Chavela Vargas (13 de novembre) i la celebració del 20 aniversari del trio polonès Kroke (14 de novembre).

A més a més, per segon any consecutiu l’Institut Français de Barcelona serà seu de diverses activitats i concerts, com ara els del Sylvain Cathala Trio (5 de novembre) i el del quartet de Daniel Humair, un dels noms de referència del jazz europeu (27 de novembre). També el Conservatori del Liceu es converteix en un important eix de la programació, afegint les actuacions del mestre de la mandolina bluegrass Chris Thile (12 de novembre) –amb un programa dedicat, atenció, a la música per violí sol de Bach en arranjaments especials!–, el molt poderós quartet del saxofonista Miguel Zenón (13 de novembre), el retorn com a líder del contrabaixista Christian McBride amb el seu trio (16 de novembre), i l’explosiu free-jazz sense concessions del Wadada Leo Smith’s Golden Quartet. Finalment, en coproducció amb el festival Els Grans del Gospel, el Chicago Mass Choir omplirà el Palau de la Música Catalana d´harmonies vocals segons la paraula de Déu el 12 de desembre.

Molt important: tots aquests concerts tenen un 25% de descompte fins al 24 de juliol, només a theproject.es

TAGS

Concerts relacionats

Compartir: