IVÁN FERREIRO PRESENTARÀ EL SEU NOU DISC A BARCELONA

IVÁN FERREIRO PRESENTARÀ EL SEU NOU DISC A BARCELONA
04/09/2013

El de Vigo actuarà a Razzmatazz el divendres 25 d´octubre.

Ja fa més de vint anys de la fundació de Los Piratas i gairebé fa deu que Iván Ferreiro porta endavant la seva carrera en solitari, una trajectòria indòmita i terriblement personal que ha donat forma a discos com Picnic Extraterrestre (2010). El 2011, Ferreiro presenta Confesiones de un artista de mierda (2011), en què el de Vigo reinterpretava en directe algunes de les seves peces clau, com la meravellosa Años 80.

El gallec presentarà el seu nou disc Val Miñor-Madrid, Historia y Cronología del Mundo el divendres 25 d´octubre a la sala Razzmatazz de Barcelona.

L´àlbum ha estat enregistrat als estudis Blind Records de Barcelona sota la producció del gran Ricky Falkner. Aquest serà el seu cinquè àlbum des que es va separar de Los Piratas. Cançons com Alien vs Predator (amb la col·laboració de Julieta Venegas), Brasil, Cómo conocí a vuestra madre, Bambi Ramone, El bosón de Higgs o El fin de la eternidad prometen capbussar-nos en l´univers creat per Ferreiro.

TAGS

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar