SEIENTS BLAUS

SEIENTS BLAUS
19/09/2013

Una iniciativa per la igualtat.

Ahir vàrem assistir a l’estrena de Mummenschanz al BARTS, però no va ser l’única estrena. També va ser l’inici d’una iniciativa diferent i emotiva, Seients Blaus, un projecte social que pretén apropar la cultura a persones amb discapacitats i a la gent gran sense recursos.

Seients Blaus neix amb l’objectiu de facilitar la integració d’aquests col·lectius a través de la seva presència i participació en esdeveniments musicals i culturals, proporcionant-lis il·lusió i companyia.

Aquesta iniciativa és un projecte gestionat per l’emprenedor social corporatiu Iván Galofré, en col·laboració amb TheProject els quals, amb una periodicitat mensual, cediran de 10 a 20 localitats entre els seus espectacles a Seients Blaus, que es repartiran gratuïtament a entre les Fundaciones Amigas del projecte.

 Així doncs, Mummenschanz ha estat, amb gran èxit, el primer pas d’aquesta proposta social a la recerca de la igualtat en la participació de tots els sectors de la societat en vida cultural de la nostra ciutat.

La propera cita amb Seients Blaus serà el concert de Melendi el proper divendres, 18 d’octubre al Palau Sant Jordi.

Per més informació, consulteu la web: seientsblaus.org

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar