EL TALLER DE MÚSICS CELEBRA EL SEU 35 ANIVERSARI AL PALAU DE LA MÚSICA

EL TALLER DE MÚSICS CELEBRA EL SEU 35 ANIVERSARI AL PALAU DE LA MÚSICA
22/01/2014

Alça la veu. La continuitat d´un projecte: Original Jazz Orquestra amb convidats de luxe com Andrea Motis & Joan Chamorro, Mala Rodríguez & Refree i Santiago Auserón. 

Des de la Fundació Privada Taller de Músics volem donar a conèixer la gran tasca de promoció, ensenyament i difusió de la música realitzada pel Taller de Músics durant els seus 35 anys de trajectòria. Volem demanar el suport a la continuïtat del nostre projecte, i quina millor manera que fer-ho a través de la nostra raó de ser, la música.

Per això farem un concert que, sota el títol Alça la veu. La continuïtat d´un projecte, volem que serveixi com a altaveu del que pensem i sentim. L’acte es farà el diumenge 16 de febrer del 2014 al Palau de la Música Catalana, un escenari emblemàtic que tindrà com a fil conductor l’Original Jazz Orquestra, la formació més representativa del Taller de Músics. Al concert també hi participaran artistes que han treballat amb la nostra orquestra en diferents produccions al llarg d’aquests darrers set anys: Santiago Auserón, Mala Rodríguez & Refree, Cris Juanico, Big Mama Montse, Miqui Puig, Andrea Motis & Joan Chamorro i Biel Ballester.

-25% Amics del Jazz/Club TheProject

TAGS

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar