ABRAHAM MATEO ARRIBA AL SANT JORDI CLUB

ABRAHAM MATEO ARRIBA AL SANT JORDI CLUB
06/02/2014

El fenòmen de la temporada actuarà a Barcelona a finals d´abril.

El disc AM d´Abraham Mateo que va sortir a la venda a Espanya el passat mes de novembre, entrava directe al número 6 en les llistes oficials de vendes d´àlbums a Espanya, certificant en la seva primera setmana l´estatus de disc d´or. Un àlbum resultat d´un any de gravacions entre Espanya i els Estats Units en els que el propi Abraham ha participat tant en les tasques de composició (melodia i lletra), com de producció, cosa que des de molt petit ha atret l´artista.

La seva carta de presentació va ser el seu primer single, Señorita. El videoclip d´aquesta cançó ja ha superat els 35 milions de reproduccions, una xifra rècord a Espanya, i més tractant-se del primer single d´un artista nou de només 15 anys. Després del seu primer single Señorita, Abraham Mateo llançava el passat mes d´octubre el seu segon single, Girlfriend, que igual que el primer està inclòs en el seu nou àlbum, i que en poc més de dos mesos ja va camí dels 4 milions. Ambdues es troben entre les 50 cançons més venudes a Espanya.

El cantant actuarà al Sant Jordi Club de Barcelona el divendres 25 d´abril a les 19 h. 

Entrada general 22 € (+ despeses de gestió)
Entrada general 
+ poster signat* 28 € (+ despeses de gestió)

(*) A recollir el dia del concert a la zona de merchandising

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar