GREC 2014 FESTIVAL DE BARCELONA

GREC 2014 FESTIVAL DE BARCELONA
25/04/2014

I Congrés Femení de Supervivències, Eels, Els Amics de les Arts, Ludovico Einaudi, Bobby McFerrin, Hiromi, Joe Satriani, Adrià Puntí i Anoushka Shankar.

El Grec Festival de Barcelona, una de les cites culturals de referència a l´estiu de la Ciutat Comtal, ja ha revelat la seva interessant programació per la seva edició de 2014.

Així doncs, l´impressionant Teatre Grec acollirà, entre altres, els concerts de la pianista japonesa Hiromi el 5 de juliol i del compositor italià Ludovico Einaudi el dia 11. La personalíssima formació nord-americana Eels arribarà el 12, i el mestre del jazz vocal Bobby McFerrin ho farà el 21. Finalment , Els Amics de les Arts presentaran el seu flamant nou àlbum Nomes d´ entrar hi ha sempre el dinosaure el dia 28.

A més, i com a novetat d´enguany, BARTS s´estableix com a seu del festival i afegeix tres concerts més al total i afegeix nous noms al cartell, entre ells l´ídol de la guitarra Joe Satriani (14 de juliol), l´exòtica Anoushka Shankar amb Traces of You, el seu nou projecte per Deutsche Grammophon (17 de juliol) i el sempre genial i inspirat Adrià Puntí (22 de juliol). D´altra banda, la sala del Paral·lel acollirà el I Congrés Femení de Supervivències del 2 al 13 de juliol: quatre monòlegs d´humor sobre com sobreviure i no morir en l´intent, en una coproducció de TheProject i El Terrat. 

Entrades ja a la venda!

Concerts relacionats

Compartir: