I CONGRÉS FEMENÍ DE SUPERVIVÈNCIES

I CONGRÉS FEMENÍ DE SUPERVIVÈNCIES
28/05/2014

Quatre monòlegs d´humor sobre com sobreviure i no morir en l´intent.

La ciutat de Barcelona acull una de les cites més importants en l’agenda dels congressos internacionals, el I Congrés Femení de Supervivències de la mà d’El Terrat i TheProject dins del Grec Festival de Barcelona 2014.

Sí, Barcelona està d’enhorabona, ja que serà la primera ciutat del món en acollir un dels congressos més transgressors del moment, la primera edició del I Congrés Femení de Supervivències (ICFS). Un congrés que no té res envejar al Mobile World Congress, o al Denim by Première Vision i que és capaç de prometre diversió en estat pur al seus assistents des del primer minut. Una cita en la que simplement els caldrà deixar-se emportar i gaudir de l’espectacle.

Del 2 al 13 de juliol, casa nostra serà la seu d’aquest I Congrés Femení de Supervivències en el que es podran veure unes congressistes de primer nivell com Sílvia Abril, Mireia Portas, Anna Bertan i Carolina Noriega al capdavant de ponències d’allò més interessants. Elles seran les encarregades de posar aquest ICFS en la primera posició dels congressos més divertits del món.

Les "inscripcions" per a assistir al “I Congrés Femení de Supervivències”  ja estan a la venda.

Concerts relacionats

Compartir: