ARTO LINDSAY, TAYLOR McFERRIN i QUICO PI DE LA SERRA, NOVES CONFIRMACIONS AL 46 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA

46 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2014
ARTO LINDSAY, TAYLOR McFERRIN i QUICO PI DE LA SERRA, NOVES CONFIRMACIONS AL 46 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA
02/09/2014

El Harlem Jazz Club acollirà els cicles Veus de Barcelona i Nits al Harlem.

Arto Lindsay, una de les figures més representatives de l´avantguarda musical dels últims 30 anys, s´afegeix a l´estel·lar programació del 46 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona. Admirat per Brian Eno i influència cabdal en la deconstrucció noise de bandes com Sonic Youth, el nord-americà actuarà a Luz de Gas el dissabte 1 de novembre, al capdavant de la seva formació de luxe i amb nou treball discogràfic sota el braç: The Encyclopedia of Arto. Aquest concert, com és habitual, compta amb un 25% de descompte pels primers compradors (fins al 15 de setembre) només en aquesta web (entrades limitades).

D´altra banda, el festival també presenta dos cicles temàtics al Harlem Jazz Club, un dels punts calents de l´escena local amb més projecció. En primer lloc, una nova edició del ja clàssic Veus de Barcelona, concerts amb el segell Made in BCN cada divendres del 17 d´octubre al 28 de novembre amb protagonistes com Quico Pi de la Serra (28 de novembre), Adriana Ospina (24 d´octubre) i Jean-Philippe Guy (17 d´octubre), entre d’altres.

A més a més, aquest any també hi haurà diverses Nits al Harlem, un cicle polièdric on tindran cabuda múltiples disciplines jazzístiques i del qual ja tenim el primer avançament: Taylor McFerrin, primogènit del mestre Bobby McFerrin, amb una proposta molt estimulant que mira cap al futur des de l´electrònica més actual i abstracta (l´escuderia Ninja Tune) amb referents premium com Flying Lotus i James Blake. Cita ineludible el 13 de novembre.

ENTRADES JA A LA VENDA 

TAGS

Concerts relacionats

Compartir: