ABRAHAM MATEO TORNA AL SANT JORDI CLUB

ABRAHAM MATEO TORNA AL SANT JORDI CLUB
07/10/2014

Presentarà el seu nou disc el 20 de desembre.

Els fans d´Abraham Mateo al món es compten per milions, i les seves xarxes socials són el termòmetre del volum de seguidors de la jove estrella espanyola. 31 clubs de fans a tot el planeta, amb base en els quatre continents. Des de cada pais de Llatinoamèrica, Canadà, Estats Units, Itàlia, França, Filipines o Thailandia. Prop de 3 milions a Facebook, més de 200.000 a Instagram i supera el mig milió a Twitter.

L´artista llançarà el seu nou treball el proper 3 de novembre. El disc, que ja està disponible per a reservar a iTunes, es diu Who I AM i és el resultat d´un llarg procés de composició que va començar just després de gravar el seu anterior lliurament, AM, que ja és disc d´or. El primer single, All The Girls (La La La), és fruit del talent revolucionari i la personalitat musical innovadora d´Abraham Mateo. Ritmes trencats, reminiscències funk, beats futuristes i arranjaments orgànics, en una cançó que dóna bon compte de "qui és" Abraham Mateo.

L´esperadíssima gira de presentació arribarà al Sant Jordi Club el dissabte 20 de desembre (19:00h.)

TAGS

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar