CAETANO VELOSO I GILBERTO GIL AL GUITAR BCN

GUITAR BCN 2015
CAETANO VELOSO I GILBERTO GIL AL GUITAR BCN
02/03/2015

Cita ineludible el 13 de juliol al Gran Teatre del Liceu.

Caetano Veloso i Gilberto Gil, dos dels més grans exponents de l´escena brasilera de l´últim mig segle, s´embarquen en una gira europea conjunta per celebrar els seus 50 anys de carrera artística que arribarà al Gran Teatre del Liceu el 13 de juliol, en el marc del Guitar BCN.

Referents indiscutibles de l´influent moviment Tropicalista dels 60 i actius renovadors de l´herència musical del seu país, Veloso i Gil necessiten poques presentacions. La seva empremta en la música popular dels últims anys queda ben palesa a través dels diferents gèneres, del jazz al rock passant per l´electrònica, que han abraçat els sons del Brasil des que ambaixadors com ells comencessin a exportar les seves bondats per tot el planeta.

El duo, la primera col·laboració del qual -el disc en directe Barra 69, enregistrat abans del seu exili a Europa- va ser publicada al 1972, arriba a Barcelona com una de les grans atraccions del Guitar BCN, a la que serà, sens dubte, una de les cites musicals imprescindibles de la temporada.

Una coproducció amb Postonove i Planet Events

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar