SINGLOT FESTIVAL, QUATRE DIES D´HUMOR I COMÈDIA A SANT FELIU DE GUÍXOLS

53 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA
SINGLOT FESTIVAL, QUATRE DIES D´HUMOR I COMÈDIA A SANT FELIU DE GUÍXOLS
21/05/2015

Espectacles, cursos d´estiu, jornades professionals i més.

Del 23 al 26 de juliol tindrà lloc la primera edició del Singlot Festival, un punt de trobada per l´humor i la comèdia en el marc del 53 Festival de la Porta Ferrada a Sant Feliu de Guíxols (Girona). El programa d´aquesta singular iniciativa no es limita a una agenda d´espectacles, sino que també proposa classes magistrals, activitats gratuïtes i un apartat dedicat als professionals del sector.

En la faceta artística, el Singlot Festival presenta Joglars (VIP) i Faemino y Cansado (¡Como en casa ni hablar!), així com dos programes dobles amb Leo Bassi (B.O.B. - Best of Bassi) precedit pel Manifest sobre l´humor a càrrec de Darío Adanti (revista Mongolia), i Berto Romero (Berto sigue con nosotros) després d´Hacer el humor amb Andreu Buenafuente i Edu Galán (revista Mongolia). 

CLASSES MAGISTRALS I ACTIVITATS GRATUÏTES

D´altra banda, el mestre Leo Bassi oferirà un curs d´estiu amb aforament molt limitat. Les classes magistrals tindran lloc el 24 i 25 de juliol a l´Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols, de 16 a 18 h.

Pel que respecta a les activitats d´accés lliure, els mateixos dies lectius es projectaran documentals de matèria humorística a les 17 h. Més tard, el denominat Chiringuito Singlot oferirà monòlegs gratuïts després de la programació oficial, a partir de mitjanit.

+ informació i venda d´entrades a portaferrada.cat

 >>singlotfestival.com

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar