HOMBRES G CELEBRAN EL SEU 30 ANIVERSARI

HOMBRES G CELEBRAN EL SEU 30 ANIVERSARI
25/05/2015

En concert el 10 de setembre al Palau Sant Jordi.

En aquest any de celebració tan especial per Hombres G, la banda oferirà 30 concerts exclusius en una gira única per les principals ciutats d´Espanya i Amèrica: Gira 30 años y 1 día (1985-2015)

30 anys passen molt ràpid i més quan has portat una vida plena de concerts, viatges, entrevistes, assajos, enregistraments... així de vertiginosa ha transcorregut la carrera de Javi Molina, David Summers, Dani Mezquita i Rafa Gutiérrez, quatre amics que un dia van formar un grup musical només amb la finalitat de divertir-se, Hombres G.

Es compleixen ara 30 anys de l´edició del seu primer disc de títol homònim sota el segell discogràfic Twins.

Març del 1985 va ser el punt d´inflexió en les vides d´aquests 4 madrilenys que ja amb les seves primeres cançons van conquerir un nombrós públic tant a Espanya com Llatinoamèrica.

Gràcies a la creació de cançons com Venezia o Devuélveme a mi chica aconsegueixen atreure amb el seu primer disc a una multitud d´admiradors a banda i banda de l´Atlàntic, marcant una de les millors pàgines de la nostra història musical i passant a formar part de la vida de diverses generacions.

TAGS

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar