47 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA, D.O. CATALUNYA

47 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA - 2015
47 VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BARCELONA, D.O. CATALUNYA
28/07/2015

El Palau de la Música Catalana acollirà els concerts de la Sant Andreu Jazz Band i la Locomotora Negra.

Després de les confirmacions d´Iron & Wine i Fatoumata Diawara & Roberto Fonseca, el 47 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona segueix afegint noms a la seva exquisida programació.

Fidel al seu compromís amb l´escena local, la revolucionària –per la joventut i savoir faire dels seus integrants- Sant Andreu Jazz Band arribarà al Palau de la Música el 14 de novembre, per celebrar uns 10 anys de trajectòria que, de la mà de l´infatigable Joan Chamorro, han donat perles tan precioses com Andrea Motis i Eva Fernández, promeses fermes que ja han compartit escenari amb llegendes del calibre de Quincy Jones. Serà un concert doble que també comptarà amb la música del Motis-Chamorro Sextet Young Jazz Band, amb el saxofonista Joel Frahm com a convidat especial.

D´altra banda, La Locomotora Negra tampoc podia faltar al cartell: la big band amb més solera de Catalunya torna al festival per protagonitzar el concert de cloenda l´11 de desembre al mateix escenari i presentar el seu nou projecte, Jazz Cities Tour, un homenatge a les grans capitals jazzístiques del món.

TAGS

Concerts relacionats

Compartir: