IZAL EN CONCERT AL SANT JORDI CLUB

IZAL EN CONCERT AL SANT JORDI CLUB
18/09/2015

Cita ineludible l´11 de desembre.

Els madrilenys Izal són la nova sensació de l´escena independent espanyola. La banda de Mikel Izal està ben entrenada en festivals (Dcode, Sonorama, Arenal Sound ...) i suma adeptes amb celeritat, gràcies a unes cançons que enamoren per la seva excitant conjunció d´urgència, arranjaments contemporanis i una lírica tan particular com emocionalment demolidora. La seva proposta no desencaixaria entre Vetusta Morla i Love of Lesbian, i ara ha arribat el moment de fer el gran salt amb un repte d´altura: omplir el Sant Jordi Club de Barcelona el divendres, 11 de desembre.

Copacabana ja no només és el nom d´una de les platges més famoses del món, o el de tants clubs de carretera i sales de festa, ara també és el nom del nou treball de Izal. Aquest nou àlbum suposa un enorme pas endavant per a un grup que en cinc anys d´intens treball autogestionat s´ha convertit en un referent de la música espanyola. Una trajectòria sense precedents en la història musical del nostre país.

L´eclecticisme segueix sent la nota predominant en aquest nou treball. El quintet establert a Madrid es diverteix jugant amb la música en totes les seves variables i això es nota. Passatges lluminosos es barregen amb moments de foscor que, units a la recerca d´un so més orgànic que en anteriors treballs, generen un emocionant univers de so d´una enorme energia. Copacabana és un àlbum en el qual Izal referma estil i forma d´entendre la música, però en el qual les noves cançons sonen precisament a això, a noves. Gravat a Barcelona, amb els productors Santos&Fluren (Sidonie, Love of Lesbian, Quique González, Iván Ferreiro ...) unint les seves forces a les del grup en la producció, el disc estarà disponible a partir del 18 de setembre tant en format digital com en format físic.

TAGS

Concerts relacionats

Compartir:
Aquest web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per a facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús del web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.
Més informació Tancar